Poridila jsem si novou pekarnu Moulinex OW500331 Home Bread XXL Baguette
a jesteze chodim do prace, jinak by si asi moc neorazila. :) Chleby a
sekanou upekla skvele, ale to uz beru jako samozrejmost, zvedava jsem
byla prave na bagety. Delala jsem je zatim 4x (na to, ze ji pouzivam
pet dnu, je to docela dost, ne? :) ) a zkusila tri recepty. Poprve jsem
zkazila skoro vsechno, co slo - spatne jsem navazila, takze testo teklo
a mouku jsem do nej pak trosku vpracovala rucne, mackala jsem cudliky
jak diva, takze jsem program Bagety zrusila a dopekala na Peceni - ale
pres toto vsechno byly bagetky moc dobre! Kdyz jsem videla formicky, ve
kterych se pecou, byla jsem pripravena na takove ne moc velke rohliky,
ale zdani klame, ono to zas tak male neni. Vyfocene je nemam, jeste
teple se snedly. Dalsi pokusy uz jsem nepopletla. Zakladni bile bagety
jsem delala znovu, ale nevyfotila jsem je hned a pak padly za vlast na
svaciny. Dalsi dva pokusy jsou tady:
http://salomino.cesnet.cz/Dobroty/Domaci+pekarna/Farmarske+bagety.jpg
http://salomino.cesnet.cz/Dobroty/Domaci+pekarna/736+Selske+rohliky.jpg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Salome~~~~~~~~~~~~~
Vec, jejiz podstatu nechapeme, klade odpor. J. H. Fabre
|