Jen pro porovnani bez pekarny se to dela takle:
Nasekate jahody v mixeru, nalejte to do hrnce a pridate spoustu cukru a
nejaky
to ztuzovadlo, pak k tomu postavite Varu a nechate ji to michat. Este
tekuty
to nalejete do lahvicek a postavite uzaverem dolu. Tim je marmelada hotova
(jak se plni z pekarny mi neni jasny). Nasledne Varu nechate den odmocit od
marmelady.
A kdo nema Varu, ten ma smulu, protoze bez ni proste marmeladu
neudela! :)
**************
Ahoj, a mate uz zavedeny system a cenik pripadnych zapujcek Varvary i mimo
domovskou scenu ? Ne, ze bych zrovna potreboval vyrobit jahodovou marmeladu,
ale v tichosti pocitam s tim, ze se bude portfolio sluzeb dale rozsirovat. :-D
-----------------------------------------------------
DaveSil (AKA Devetsil)
Treba je laska jak ponorna reka
jak Punkva, prudka a drava
co nikdy neceka na cloveka
brehy nenavisti okousava
A az je podemele, vtrhne ti do postele
A ty tam zkamenis, jak v Pompejich lava.
-----------------------------------------------------
|