jednoduche veci, nehraju si tak jako Salome.
Ano, beru to jako skvelou hracku. Produkty mizi pred ocima, takze si
mohu hrat i nadale. :)
O te levnosti bych polemizovala,
tedy v pripade nas lemplu, pouzivajicich kupovane, jen trochu vylepsene
smesi.
Ja jsem jeste zadnou smes nezkusila, a to prave proto, ze mi pripadaji
drahe. V diskusich si lidi dost chvali smesi z Lidla, ale cenu neznam
a do Lidla nechodim. :) Navic jak psala Oryx - ja si hraju, bavi me
zkouset ruzne recepty, slozeni a prichute a tak.. Ale kolega rikal, ze
jeho mama chleba vubec nekupuje a pece vyhradne ze smesi, ovsem tata
pracuje v nemecku a vozi to odtud, pry je to tam daleko levnejsi nez
tady.
Mimoto par lidi pry zkouselo pect chleba v troube a nebyl takovy, zatimco v
pekarne fakt stoji za to... takovy proste nesezenes. Vzhledem k tomu, ze my
mame k nejblizsi prodejne asi 6 kilaku a jeste neni otevrena zrovna furt,
jsme na te pekarne docela zavisli, i kdyz samozrejme nepecem denne.
Ja na pekarne zavisla nejsem a chleba jsem obcas pekla i v troube. Kdyz
mam srovnat, tak nejlepsi chleba je z plynove trouby (teda pro ty, kdo
maji radi hooodne krupavy chlaba), pekla ho kdysi babicka. Ale zadny
hnetac ani robot (a uz vubec ne ruka) neprodela testo tak jako pekarna.
Pro me je pekarna hodne muziky za malo penez. :)
A dalsi produkty z me hracky:
http://salomino.cesnet.cz/Dobroty/Domaci+pekarna/043+Pudingova+babovka+potreti.
jpg
- tentokrat kokosove pudingy a Hera misto oleje
http://salomino.cesnet.cz/Dobroty/Domaci+pekarna/282+Poupravena+Sumava.jpg
- vyborny chleba, doporucuju, neni vyfoceny cely, uzirali mi to pod
rukama :)
http://salomino.cesnet.cz/Dobroty/Domaci+pekarna/Zapecene+testoviny.jpg
- mezi vrstvy varenych testovin dat orestovanou smes mleteho hoveziho
s krajenymi rajcaty a rapikatym celerem a navrch nakydat syrovou omacku
(svetla maslova jiska, smetana, trocha vyvaru z kostky a strouhany syr)
Zatim ahoj. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Salome~~~~~~~~~~~~~
Vec, jejiz podstatu nechapeme, klade odpor. J. H. Fabre
|